Fuji Electric RSA24LC - става ли за 40m² ?
Стаята ми е 40 квадрата, живея в къща и съответно трите стени са външни с огромни прозорци. До момента ползвам ОСАКА 24-ка, която доста добре се справя, дори и в големите студове /зимата до -20/, но имам чувството, че много ми бърка в джоба. Та поради тази причина реших да я заменя с въпросния климатик. Не разбирам нищо от тази техника и каквото ми предложат това слагам. Моля за съвет, подходящ ли е за това помещение /ще я използвам само за отопление/ и струва ли си инвистицията от около 2600 лева.
Благодаря на отзовалите се.
Re:Питане за FUJI ELECTRIC RSA24LC
Може да погледнеш и тези Дайкини FTX60GV и FTX71GV
Както споменах, не разбирам нищо от климатици, можеш ли в общи линии да ми посочиш плюсовете и минусите на трите модела, защото разликата в цените е доста голяма. Знам, че не винаги цената е гаранция за качество, но тук се явява разлика от 1000 лева, което никак не е малко.
Не мога да ти кажа кой знае колко, освен че и трите ще ти вършат една и съща работа. FTX60GV е малко по-слаб от другите два, но според мен и той ще се справи с помещението.
Цената на Дайкините да не те притеснява, качеството им най-малко не отстъпва на Фуджицуто.
То не фуджицо, а фуджи, доколкото разбрах имат някаква ралика, но каква е - не разбрах
Еднакви са, нямат разлика.
Re:FUJI ELECTRIC RSA24LC - става ли за 40m² ?
Вече съм със Фуджито. Първи впечатления:
1. Доста по-тих /вътрешно и външно тяло/.
2. Ура. Крушките не премигват вече. :yahoo:
Re:FUJI ELECTRIC RSA24LC - става ли за 40m² ?
Ами нали е инвертор - не спира и не тръгва компресора.