Мнения за климатик Fuji RS-12UD
Какво ви мнението за този климатик Fuji RS-12UD? Ще се използва в помещение около 20 квадрата ,което е с изолация. Другите два варианта са MIDEA MS9A-12HRN1 A5 ,и Gree GWH12NB . Освен за охлаждане се се ползва и за топлене. До сега въпросното помещение се отопляше с Мидеа 12-ка .
Re:Мнения за климатик Fuji RS-12UD
Моето мнение е че тия машини дето си подбрал не са за отопление под -7 и ще биеш клинци като паднат температурите. Конвенционалните климатици вече не са това което бяха преди и не стават за отопление.
с това -7 здравата си попрекалил, мисля
Сигурно Цитат:
Първоначално публикувано от climamarket
с това -7 здравата си попрекалил, мисля
Определено си много прав.
Цитат:
Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Моето мнение е че тия машини дето си подбрал не са за отопление под -7 и ще биеш клинци като паднат температурите. Конвенционалните климатици вече не са това което бяха преди и не стават за отопление.
И Fuji RS-12UD ли няма да топли?
Няма да топли като хората в по-голям студ.При -7 градуса му остават 1620 вата отоплителна мощност при КОП 1,82.
Цитат:
Първоначално публикувано от pavelkv
Какво ви мнението за този климатик Fuji RS-12UD? Ще се използва в помещение около 20 квадрата ,което е с изолация. Другите два варианта са MIDEA MS9A-12HRN1 A5 ,и Gree GWH12NB . Освен за охлаждане се се ползва и за топлене. До сега въпросното помещение се отопляше с Мидеа 12-ка .
от тези модели само това става Gree GWH12NB, имам лични наблюдения как работи зимата в Русе.
Аз съм с този климатик от 2 седмици. За изстудяване е супер, няма спор, да видим как ще е зимата, а и разхода на енергия е въпроса как ще е.