-
нещо повече
Станах собственик на климатик Fujitsu ASYG 12LLCA/ AOYG 12LLC,но не мога да намеря нищо по..за него намирам само ръководство за употреба, но немога да намеря какви филтри има,къде са, какъв инвертор е ще го бъде ли зимъска, ще мога ли да го пусна при -15, ей такива нещица то те са най- важни те май.
-
Re:нещо повече
А как може да си купиш нещо за 1000 лв със затворени очи ,питал ли си се???
-
Те във фирмата или магазина са му ги "отворили" :))
-
Това, да го пуснеш при -15 не ти го препоръчвам за никой климатик. Дали ще топли добре, при вътрешно 7,5кг. и 26кг. външно, сам прецени.
-
Абе може и да го бъде, ама е от най-ниския клас.Води се ЕКО2, дизайна излезе тази година.Стандартна машина.Със занижени показатели е спрямо братчето му 12LKC, не знам защо.Сигурно да свалят още цената.Филтрите са стандартни.Ето тук има малко описание - http://farex.ua/files/materials/eco2_str.pdf .
-
Благодаря на отговорилите.
-
Аз пък вече над 30 броя Fujitsu LKC съм сложил и вътре освен стандартните мрежи други филтри не съм видял.На модела LGC поне имаше някакво подобие на филтри ама на LKC модела и такива няма.
-
Те за LKC и LLC са опция, така пише в каталога им.
-
:Drinks: :godНе съм обърнал внимание ама щом на това викат опция: картончета с име филтри няма думи.
-
И аз не бях видял до сега, вчера като рових из руския каталог видях малките звездички и ситния текст под линия :)) Явно ценова политика някаква, да свалят още цените.
-
Е колко да свалят от две филтърни хартийки,повече от 1 лв на едро няма как да струват.
-
Нали трябва по нещо да се различават три модела на марката. По какво друго ако не по "екстрите". хаха ;)
-
Това е единствения модел на марката с 1 клапа на вътрешното и с ред и половина външен топлообменник ще ги видим зимата но пък за тея кинти толкова!