Отговор: fujitsu-as-e22t-w
Ето ти параметрите на този модел....Сам прецени дали ще ти свърши работа в твоето помещение.
Параметри на климатизатора при 35°C външна температура(27° в помещението):
Охлаждаща мощност: 2.2 kW (0.9 ~ 2.8), 7500 BTU (3070 ~ 9600)
Консумирана електроенергия: 460 W (170 ~ 800)
COP: 4.78 (коефициент на трансформация – енергийна ефективност)
Параметри на климатизатора при 7°С външна температура(20° в помещението):
Отоплителна мощност: 2.2 kW (0.9 ~ 3.9), 7500 BTU (3070 ~ 13300)
Консумирана електроенергия: 380 W (160 ~ 1080)
COP: 5.79 (коефициент на трансформация – енергийна ефективност)
Параметри на климатизатора при 2°С външна температура(20° в помещението):
Отоплителна мощност: 2.8 kW, 9600 BTU
Консумирана електроенергия: 960 W
COP (средна стойност): 5.29
APF: 5.2
Здравей, ти марка 12 как така знае ли име номер при 7 градоса ше духа по топлу или нема знание шото топлу духа ама къде може знае заштото... и т.н.
Приятел, постарай се по-четливо да зададеш въпроса, който те вълнува и притеснява!
извинявам се,сега по добре ли е зададен?
Цитат:
Първоначално публикувано от
anton_22
Не!
Няма нито една ясна величина,и нищо конкретно-толкова ли е трудно да напишеш нещо смислено?
Какво ще рече мойта стая-тя си има квадратура,обем,изложения,дограма,изолация и прочие.Сашо ти даде параметрите на 22ката и е видно,че не е никаква 9ка.И кой знае освен теб модела на 12ката,и дали всъщност е 12ка,и зададени температури при опита,такава на вход/изход на климатика и т.н. и ще е нормално, по мощният да грее малко повече от анемичната 7ца: as-e22t.
Вложи повече старание,ако искаш да ти обърнат внимание.
.
Цитат:
Първоначално публикувано от
anton_22
Ако на това викаш по-добре, представям си какво е зле. Вярно не сме форум за граматика, но все пак трябва да има уважение към участниците. Виж първо как пишеш, а после поискай грамотно съвет. Без главни букви, без препинателни знаци, правописни грешки. ФРЕД - няма такава дума в българския език! Пише се В РЕД!
- - - Обновено - - -
Тони, според мен този климатик просто идва слаб за тези условия, които си посочил. Пада се около 60 вата на кубик и то при +7 градуса, ако приемем, че височината на стаята е 2,6м. Кой те е излъгал че е 9-ка, чиста 6-ца си е и то базова?
Моят съвет е, ако скоро е монтиран климатика, да се обърнеш към фирмата, която ти го е продала и да искаш замяна с по-мощен.
Аз имам Е25Т сложен в подобна стая, машината наистина не духа горещо в сравнение с останалите климатици у дома /28-цата също/, което явно е нормално за тази серия машини. Така, че всичко е наред, друг е въпроса дали машината е подходяща за твоето помещение /според мен е на ръба да се справи/.
И аз така мисля,ама каквото стане.Взел съм го вече здраве да е :)