След дъжд качулка или не?
Здравейте,
от много време чета редовно сайта, но все не намирах подходящия въпрос за да се отправя към вас. Вчера ми монтираха климатик и сега дилемата ми е дали съм се минал или съм направил добър избор. Няма да ви описвам жилището защото вече няма смисъл просто ще ви спомена настоящия ми климатик: Fuji Electric RSA-12LKC и е модела за, който се двоумях: Daikin FTX35JV . Ще спомена само, че фуджито ми пасна повече на характеристики, а и изненадващо беше малко по-скъп.
Благодаря на отзовалите се.
Отговор: След дъжд качулка или не?
valentyno
Fuji-то е по-добрият избор.Това е един добър бюджетен климатик от който няма да останеш разочарован.Честито и да си го ползваш със здраве дълги години.:Drinks:
Няма да остане разочарован, ако го е подбрал правилно от към мощност, ама ако не е...
ами да няма да устанеш разочорован, но Фуджито малко ток глъта :D
valen1 Няма да остане разочарован, ако го е подбрал правилно от към мощност, ама ако не е...
Ако не го е подбрал правилно DAIKIN-a ли да вземе?Човека пита кой от 2-те марки да избере.
Той май вече не се чуди щото го е купил, а щом ти е паснал на характеристиката дано да си съжителствате безпроблемно....
Благодаря ви колеги, точно това исках да чуя, според вас кой от двата е по-добрия вариант и така като гледам май съм направил правилния избор!
Още веднъж благодаря! :)