Fujitsu ASYG 09LE или Mitsubishi Electric MSZ-GE25VA/MUZ-GE25VA
Здравеите
Стаята е спалня с размери 12 м2 с вътрешна изолация и нова ПВЦ дограма. Основно ще поддържа температура около 16 градуса (или минимума на климатика ) и вечер ше се пуска на 22 градуса за около 2-3 часа. Притеснява ме че Mitsubishi е с минимална отдавана мощност на отопление 1,3кв . струва ми се че ще работи на он/офф основно (имам впечетление от другата спалня с голям климатик) и в офф режима на ще духа хладно.само това ме притеснява. а Fujitsu минималната му мошност е 500 вата и мисля че така ще ми духа почти постояно топъл въздух. на Mitsubishi ми допата голямото тегло (което ме навежда на мисълта че има вложено нещо повече от Fujitsu ) .ще ми прави ли течение Mitsubishi .моля кажете коя машина да взема или нещо по добро и надеждно за тази пари .
Отговор: Fujitsu ASYG 09LE или Mitsubishi Electric MSZ-GE25VA/MUZ-GE25VA
Точно това митцубиши е идеално за спалня много е тихо. Когато го вдигнеш от 16 на 22 градуса няма да работи он оф защото ще има да догонва доста голяма разлика.
Цитат:
Първоначално публикувано от
kurdamon
а Fujitsu минималната му мошност е 500 вата и мисля че така ще ми духа почти постояно топъл въздух.
С 500 вата въздуха не е топъл. По добре да изключва и да вдига жалузите отколкото да духа хладно 500W
оки а като изклчи и вдигне клапите каква скорост ще поддържа на турбината.ще се усеща ли течение????
Ако си на нивото на клапите се усеща течение.
Е, то какво да правиш близо до тавана?:rolleyes:
от споделеното се ориентирам към миц.....