Отговор: климатик ASHG24LFC Fujitsu General
Отговор: климатик ASHG24LFC Fujitsu General
Bobovo, Цената като за подарък не е опция, защото искам монтаж, сервиз, гаранция, данъчна фактура и всички опции, за да натрия носа на някой, ако не си свърши работата :) Всъщност Fujitsu AOY30L/ABY30L е мулти сплит система.... - към момента не е нужна.... За NOCRIA FUJITSU GENERAL AWHZ24LBТ не бих се замислила въобще, ако не беше помещение, в което има повече от домашен прах (в тези помещения се ходи с кални обувки, понякога се разтоварват кашони и др.) - смятам, че това ще бъде проблем за Нокрията и самопочистващите се филтри..... От две години се топля с Нокрия 18 и съм много доволна - монтирана в средата на хола, топли целия апартамент 90кв.м (хол 45м2 + кухня + 2 спални) - разбира се в комбинация с много топли съседи, юг, перфектна изолация и дограма и най-важното - стопани, които не обичат високи температури - в общи помещения - 22C, спални 19-20C... Моите наблюдения показат, че топлото в най-студените месеци в апартамента ми не е над 60 лв. Очаквам мнения за посочените от мен модели.