Проблем с FUJITSU-GENERAL ASHG 12 LLC
Здравейте! Искам да се извиня ако има вече такава тема. Потърсих но поне аз не намерих. Имам следният проблем - във вторник си закупих FUJITSU-GENERAL ASHG 12 LLC, от тогава до сега не съм го ползвал повече от 2 часа, само за охлаждане. Днес сутринта когато го включих видях че мигат и 3-те лед светлини. :
OPERATION - 9 премигвания (зелено)
TIMER - 7 премигвания (след първите 9)
ECONOMY - мига бързо постоянно
Включва се, работи за около 10-15 секунди и почва да мига. Понякога отнема и повече време но резултатът накрая е същият.
Рових се в нета но не мога да намеря конкретно грешки за този модел и точно тази комбинация. Външното тяло постепенно засилва оборотите докато стигне максимум и изведнъж спира. Докато върти имам чувството че ще литне. Моля за помощ.:(
Отговор: Проблем с FUJITSU-GENERAL ASHG 12 LLC
От тук ли сте го закупили?
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Не! Закупих го от fujitsu-general.bg
Ами логично е към тях да се обърнете.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Обадих им се но и те не са много на ясно мисля точно какъв е проблема. По телефона ми казаха че е някакъв мотор на външното тяло. После ми казаха че може да е някаква платка. А можете ли да ме насочите от къде мога да видя списък с грешките
Може да са много неща. При тази марка кодовете на грешките не са точни. Трябва си ръка да пипне. От тук е само хвърляне на боб.
1 Прикачен файл(ове)
Това е климатик на няколко часа работа. Тя гаранцията сега му почва . Натискай продавача да идва да си го оправя. Дано не съм лош пророк, но изглежда си попаднал на производствен брак. За това ги гони до дупка, докато е време. Какви са тези чудения по телефон. Да идват у вас при климатика. Ако трябва иди на място в офиса им и да запишат искане за гаранционно обслужване, за да тече 30 дни срока. Усещам как искат да те отсвирят за известно време, за да не губят хора за монтажи.
Нямаше ли някакви дни за връщане....
2 седмици е срока за връщане на покупка от Интернет в ЕС. Ако ви мотаят се възползвайте.
И от магазин може да се върне ако не отговаря на описанието.