Мнения за Fujitsu AS25DPB-W
Добър вечер форумци :)
Реших да купя този модел инверторен климатик от хора който го продават . Остава само майстора да го провери и демонтаж и монтаж после. Мисълта ми е ,че не намерих никаква информация в нета за този модел ,някой ако има наблюдения върху този модел да пише и Най вече дали си струва инвистицията.
Поздрави на всички и очаквам ващи мнения
Отговор: Мнения за Fujitsu AS25DPB-W
Цитат:
Първоначално публикувано от
ivo_ve
Най вече дали си струва инвистицията.
Всяка инвестиция си струва, стига да е в подходящия размер.
Цитат:
Първоначално публикувано от
ivo_ve
Добър вечер форумци :)
Реших да купя този модел инверторен климатик от хора който го продават . Остава само майстора да го провери и демонтаж и монтаж после. Мисълта ми е ,че не намерих никаква информация в нета за този модел ,някой ако има наблюдения върху този модел да пише и Най вече дали си струва инвистицията.
Поздрави на всички и очаквам ващи мнения
Единственото което открих е че е 1999г.:)
Наистина е модел 1999год.Не си заслужава инвестиция ако не ти го подарят.
エアコン AS25DPB-W 詳細 | エコスト - エコとコストを考えて賢く買い物
Ако не е тайна, би ли споделил, питам от любопитство, колко пари ти искат с монтажа?
Човек, какво значение има марката в твоя случай. Тя има десетки модели през годините. В различни класове. За различни пазари. Това няма общо със състоянието на леко престарялата машинка, която взимаш.
То 160лв. е само демонтажа и монтажа... Така че му я подаряват.
За тея пари си е подарък. За някоя по-малка стая ще върши работа, ако работи де.
Мисля че не инвертор, според данните.
СОР=3, не е кой знае какво.
Но ще е по-икономичен от най-скъпият конвектор.
подобна корава машинка заслужава една читава профилактика ,точно количество фреон по везна и правилно оразмеряване за да продължи да служи вярно на новия си собственик