Стаята не разбрахме edi1, стаята каква е? Иначе, писането във форума не е насила.
Преглед за печат
Стаята не разбрахме edi1, стаята каква е? Иначе, писането във форума не е насила.
Стаята ли.Първи тухлен, полуизолиран вътре - една стена, вилен, с неправилна форма/ три правоъгълника 400х450 и 300х170 + килер-220х85/ първи етаж, 254 височина, монтаж на студена неизолирана стена по дължина на двата куба.Горе е 32 квадрата подпокривно двускатно, топли го змея.Прикачен файл 35255
Еди, не си прав това маскирано ЛГ не може да топли толкова. Топлината идва от оборудването на масата в най-десния край.
И сунгурларската помага, спор няма.:))
Снощи беше -2, на сутринта имаше и слана.
Топло е още, машините дори не се събуждат.То последните години все е така, няма студ.
Да бе, то си е лято вънка, що да се събуждат.
Не мисля, че е кой знае колко студено за хората, да не говорим за машините, вероятно критериите ми са други.
Очарован съм от работата на KMT! Прекрасен климатик!! С 12-ка топля 20 м2 средно изолиран хол, като отварям врата и към 15м2 спалня без изолация и с външна стена. Много топли, доволно тих е и икономичен, а по време на дефрост вдига клапата хоризонтално и спира турбината - напълно!:thumbup
А сега де, един очарован, а друг не толкуз.
Доволно тих, ама на първа степен на турбината.
Кога разбра че е икономичен, като това ще му е първа зима?
Прилича на рекламно каре.
А ние доматите ги ядем с колците.
Не им е първа зима.
Добре се справя машинката не и се впрягайте.
Не се учудвам на оплакванията на потребители от форума, като чета в последно време.