Haier HSU-22HV03/R2(DB) - разяснение на дистанционното
Добар ден и честита Нова Година. :oleчИмам малък проблем с дистанционното - тоест не му знам функциите. Ще съм благодарен ако някой по грамотен от мен ми помогне с това, по точно с част от командите- и техното изобразяване на дисплея.
HEALTH - изобразява се едно листенце на екрана - ама за какво се ползва???
MODE - 1- три стрелки в форма на триъгалник ????
2- снежинка - предполагам да охлажда
3- капка ?????
4- вентилатор - предполагам само да обръща въздуга в помещението.
5- слънце- да затопля въздуха.
HEALTH AIRFLOW - сменя посоките бертикал/хоризонтал на бъздуха по подве (и двете пера)
и още нещо - до сега 2 пъти серпентината на външното тяло ми се обледенява и е растапям с вряла вода. нормално ли е , като се и ма в предвид , че климатика е най-обикновен.
Благодаря за съдеиствието предварително.
Re:дистанционо на климатик haier hsu-22hv03/r2
MODE - 1- три стрелки в форма на триъгалник ???? - най-вероятно автоматичен режим
2- снежинка - предполагам да охлажда - режим охлаждане
3- капка ????? - режим обезвлажаване
4- вентилатор - предполагам само да обръща въздуга в помещението. - вентилация
5- слънце- да затопля въздуха. - отопление
Нормално е да заскрежава, но също така е нормално след време сам да обърне цикъла и да си я разскрежи, а не Вие да го правите ръчно. Изчакали ли сте го да видите дали няма да го направи сам?
mi ne zashtoto sedq parviq pat taka 2 dena. znaesh li za kakvo e tva health s izobrazenoto listo ??
Изчакай някой потребител с Haier да ти каже, не знам. А това, което описваш за размразяването, не е нормално.
Healt е озонатора на хайера.Обогатява въздуха с йони.
Цитат:
Първоначално публикувано от kkarakashev
mi ne zashtoto sedq parviq pat taka 2 dena. znaesh li za kakvo e tva health s izobrazenoto listo ??
Пускай вентилатора на максимални обороти когато забележиш че почва да замръзва външното тяло.Ако го ползваш само на ниски обороти може да не се сети да се размрази и ще стане на буца сняг.
Моите хаери започват да образуват скреж когато външните температури са под +3 градуса.Ако образуват скреж над +3 ,+ 4 градуса по-добре питай някой техник. А Healt е йонизатора.
Re:Haier HSU-22HV03/R2(DB) - разяснение на дистанционното
blagodarq na vsichki a tva za ventilatora shte se testva vednaga shtom zabeleja skrej. da nqkade okolo 0 gradusa zamrazva ponqkoga. Blagodarq na vsichi