Отговор: Gree G-TECH 2020
Като гледам 12ката е по-тиха от 9ката.
Ниските дебити на турбината ги няма в режим на отопление и при 9ката и при 12ката.
Тази задължителна профилактика, за да ти важи гаранцията ще ти струва едни минимум +200 лева.
Освен това още не е ясно колко ток ще лапка.
Е, тогава един U-crown 9-ка ще е по-добре срещу някой лев отгоре...
Ако 600 лева ги имаш за някой лев отгоре.
Цитат:
Първоначално публикувано от
the inquirer
Като гледам 12ката е по-тиха от 9ката.
Ниските дебити на турбината ги няма в режим на отопление и при 9ката и при 12ката.
Тази задължителна профилактика, за да ти важи гаранцията ще ти струва едни минимум +200 лева.
Освен това още не е ясно колко ток ще лапка.
Тока лесно се мери .Имам ампер клещи и един стар електромер .Но вие вашите не ги ли чистите ?
Лятото климатик не пускам без да е почистен.Другото тъпо е дистанцията .Имам плазма генератор вътре ,на дистанцията няма копче .Не го знам включен ли е ?:scared: Или наплюнчва' пръста и пипаш .Ако ти се накъдри косата , значи е ок ? Ви фи модула работи . Може да си го спираш пускаш и нагласяш темп . Защо не е добавено към него да си настройваш седмичен график ?
За колегите пояснение , другите клими са зубадани у нас и в сравнение с тях е шумен :p.Тези не се чуват или усещат да духат. Обаче пак е топло.Но и цената е хубава.Сега не му е ввремето поне за мен.
Цитат:
qqto
Но вие вашите не ги ли чистите ?
Чистим ги, ама без пари.
Бих си платил да ми замерят налягането и количеството фреон, ама да ми пръснат с някакъв препарат и да се води че това има отношение към гаранцията не ми се връзва.
Няма логика да го почистваш преди летния сезон, почиства се след летния сезон.
Цитат:
the inquirer
Ако 600 лева ги имаш за някой лев отгоре.
Ако с монтажа струва към 1200 лв. + 200 лв. поне за платена търговска гаранция = 1400 лв.
+300 лв. отгоре минаваш на короната, ако изобщо трябва да е от тази марка де.
Здравейте,може ли някакви отзиви за климатика в режим отопление,вярна ли е информацията в сервизното,че са орязани ниските дебити и колко силно духа реално на най-ниска степен при отопление.
Цитат:
G-Tech се предлага само в размери 9 и 12. Деветката е достатъчен за стаи до 25 м2, а размер 12 е идеален за жилища и офиси с квадратура до 35 м2.
https://gree-bulgaria.com/koy-klimat...tWDP_PxyX4AXF4
Имаме май рекламен агент на Грее, наводнил всички теми свързани с марката.
Нали този климатик Gree GWH09AEC-K6DNA1A-I/GWH09AEC-K6DNA1A-O G-Tech, 9 000 BTU, Клас А+++/A++, 21dB, Фреон R32
е в темата ?
Предвид предходните постове за шума /обороти на турбината 800 срещу 500 в охлаждане и др/ в режим отопление 21 дб коректна информация ли е !? Предварително благодаря
Цитат:
ccankov73
Може би говори за качеството на изработка на машината, не знам.
Те и Жигулитата са лесни за обслужване, ма не ги търкалят много.
Извинявам се, че е извън темата:
Tъркалят ги все-още - повече от 40 години... Евтини части, лесна поддръжка!
Мда, "много" ги търкалят...