Отговор: Мнение за подов GEH09AA-K6DNA1F /I(WIFI)
Цитат:
Първоначално публикувано от
mkosama
И какво се случи след "магическата настройка" че мисля да взема 2 такива,и как е консумацията ако може да споделиш?
И аз се интересувам. Каква е тая настройка? През сервизно меню, нещо се порменя по логиката на работа ли?
Ще взимам един брой GEN12AA-K6DNA1. Чудя се дали си заслужава още 700лв за подов Mitsubishi Heavy SRFZS-W / SRC35ZS-W2
Цитат:
Първоначално публикувано от
noriaga
Колеги, вчера реших да пробвам да направя магическата настройка, която тотално промени работата на Soyal-те, и на подовия ;) и взе, че стана - изписа 3 на дисплея за малко и работата му се промени. Започна да работи почти постоянно, подобно на Soyal. За съжаление го направих малко преди да си легнем и нямах време да наблюдавам работата му през нощта, но сутринта настроен на 20 градуса на Quite mode, поддържаше в най-отдалечения край на стаята 21,5 гр. и си работеше абсолютно безшумно с консумация в диапазона 480-500 W. (външната температура в София беше почти минус 5 градуса). През уикенда ще имам възможност да го наблюдавам по-често как се държи, но ако с тази настройка започне да работи като Soyal - т.е. почти да не изключва и да си поддържа почти постоянна температура без голям хистерезис (въпреки 50% по-високата консумация) ще съм много доволен :)
noriaga & lycoz може ли да споделите дали оправихте проблема с амплитудите на температурата от +/- 2 градуса ? Планувам да закупя такъв климатик ( в мултисплит модификацията ), който ще използвам основно за охлаждане, та ако може да оставите и мнение как работи машинката в режим на охлаждане ще е доста полезно.
Благодаря
Здравей levante,
В последно време не влизам често в сайта и предвид времето на питане предполагам, че вече си решил проблема.
По принцип климатика не се използва много за охлаждане и не мога да кажа впечатление. На отопление при мен не се получи с коментираната по-горе настройка и все още си има голяма амплитуда между зададена температура и момента на изключване и последващо включване. Въпреки това, изключвайки този проблем, мога да потвърдя, че климата е приличен за цената си и сравнение с конкуренцията в този вид.
Поздрави