Отговор: Климатици Hitachi
Истина е.Работи си идеално 10-ката.Никога не е замръзвал.Натрупа ли скреж, веднага си го чисти.Дренажите са огромни.Около среден клас машина си е, но доволно си топли.ХИТАЧИ си го имат пада на мощност под-10, но вършат работа.Може на колегата нещо да му е проблемна машината, знам ли.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Kasap
Да, има и такива случаи. Хитака на Арубата топлеше колкото всички останали клими у форума.
Неговия наистина топли. :) Да не кажа, че е като змей направо ,жената е възхитена от нашия ,вика тоя не жали тока. :))
Е то в това време без ток не става.
Ако наистина успява да вдигне до 1440 в. в тоя студ,няма как да не стопли.При мен малкия Samsung при - 14 гр ,вдигаше до 1100 в и при макс.вентилатор си топлеше доволно с гореща струя.
Здравейте, някой може ли да ми каже каква е разликата между HITACHI RAK35RPC / RAC35WPC PERFORMANCE и Hitachi RAK-35RPB/RAC-35WPB PERFORMANCE?
Благодаря предварително.
Реално разликата е козметична.
Благодаря, а като машини добри ли са?
RAK35RPC такова сложих на мястото на тошиба мирай-чето. Беше оставен на 19 а намерих стаята на 14 градуса но втори път се отказах да сменям климатик. Мястото май ще излезе сакрално и не търпящо климатици. По нова година и за 10 15 дни може да е имало проблеми с тока... ръчнах го на 30 и да отопля изтреля се да топли и отидох да паля парното.
В студа не съм го пробвал, не е купуван за това.
Иначе си бачка нормално.
Но не разчитай.
:thumbup Благодаря за отговора,бях си го харесал, а и ми казаха че е доста икономичен. Май ще разгледам още няколко машини.
Да същият е, само една буква е различна на модела. Питал съм по-горе и ми казаха, че разликата е козметична. Този за който аз питам е по-новия модел 2016 и вътрешното тяло е с 10-15 см по-дълго.
Хитачи ras -e14h2 може ли някой да ми кажи за колко квадрата да топли този климатик
Сигурно може , но не се процедира така . Иначе за мен с тези параметри - 20м2 вече са му много .
Зависи от характеристиките на помещението.При мен 10-ката топли 20 и малко квадрата две северни помещения без проблем, но това не значи, че 14-ицата може да стопли твоето помещение.
Aз топля 27 м2 с Е14Н2. Голяма хала е, топли като печка "Чудо".