От къде да си купя дистанционно?
Здравейте. Прецака (изкъпа) ми се дистанционното за Хитачито и трябва да си купя друго. Оригиналното ми е rar2x1. Чувал съм, че стрували майка си и баща си. Тези универсалните дали ще вършат работа, ще ми трябва за пускане, спиране, регулиране на градусите и на силата на вентилатора. Благодаря ви!
Отговор: От къде да си купя дистанционно?
От Япония. Вашето управление може да командва допълнителните функция на машината Ви, има и меню с други настройки. Иначе, да с универсално може да се управлява, но кел файда, че имате машина от висок клас....
Можете ли да дадете някакъв сайт от където мога да си поръчам. Търсих в мрежата, но не откривам. Като за спасяване на положението за сега мога да си взема едно универсално.
Тъкмо гледах това https://www.amazon.co.jp/%E6%97%A5%E...language=en_US , но не зная как да поръчам от там. Това уж ново и излиза към 45 лева.
Правите си регистрация и поръчвате. Ще излезе над 100 лв,
Чудо! Тази сутрин ставам и гледам- на дисплея се е появили надписи. Пускам климата-бачка. Спестих едни 100 лв
Благодаря на колегата.
За да не трае чудото три дни, купи си чист етилов спирт от аптеката и накисни платката в него за минутка. След това я извади и издухай със сух въздух, и си я сглоби пак.
Додо, етиловия спирт е само за перорална употреба, не се киснат платки в него. :Drinks:
Касапе, хубаво е да се съчетава полезното с приятното, ама кой знае с к`во го е залял и колко е проводимо. Нега да обере влагата и мръсотията със спирта от платката и да я изсуши добре с въздуха, пък после нека си сипе човека!
Ползва се изопропилов алкохол за тези цели.
Така е по богоугодно. Не се `аби качествен мат`рял не по предназначение.:Drinks:
Цитат:
Първоначално публикувано от
Kasap
Ползва се изопропилов алкохол за тези цели.
Този си го пазя за оптиката, дефицит ми е! Нищо и няма на платката от етанола, много пъти съм го правил.