Midea MSG-12HR - от къде да си го купя в София
От къде е най добре да се купи климатик мидеа в София с оглед гаранцията и качеството на монтажа? Аз съм се насочил към MSG-12HR GLORY и се чудя дали да купувам от техномаркет-а?ю
Моля дайте съвет!?
Благодаря!
Днес се интересувах от тези климатици Nippon и ми казаха че компресора бил на toshiba, цените са добри 9-ка конвенционален излиза 330лв и искат 110лв за монтаж. Сега идват въпросите:)
Някой може ли да каже дали стават за нещо тези климатици, топлят ли, развалят ли се и т.н. Дават 3 год гарацния. Фирмата вносител е бултел и човека каза че им ги монтират Jar clima, това май има общо с jar computers, но не съм сигурен.
На мен ми трябва за охлаждане и отопление на 10кв помещение.
Благодаря!
Re: И пак едно питане за климатици
Все пак някой би ли отговорил на въпросите :undecided: Предпочитам да пазарувам от магазини които ще са си на мястото и след 5 год;) Нищо против малките фирми но там разправиите са големи за съжеление :grin:
Цитат:
Първоначално публикувано от cy_sat
Все пак някой би ли отговорил на въпросите :undecided: Предпочитам да пазарувам от магазини които ще са си на мястото и след 5 год;) Нищо против малките фирми но там разправиите са големи за съжеление :grin:
Мидеа MSG са най- старите модели на Мидеа (откакто се предлагат в България). В каталозите на "Метро" видях, че предлагат серията MSE- другаде в нашите магазини не съм ги виждал. Ако имаш време- погледни и там (и пиши- мен също са ми интересни).
Цитат:
Първоначално публикувано от cy_sat
Но после като те отпратят от сервиза на големите фирми кето е доста срещано явление май ще търсиш малките.
Има достатъчно добре развита тема за климатиците.
Пишете там.