Re:Е как да купи човек Midea?
Цитат:
Първоначално публикувано от kantonaa
Купи си качествен конвектор /1.0-1.5 Кв./ за 150-200лв. и ще си решиш проблема.При твоята ситуация не си за климатик.
На мен идеята за климатик ми дойде основно за охлаждане , защото лятото тук е нетърпимо, просто е някакъв ужас. а за отопление да го ползвам така и така го имам- иначе с една духалка си се топля без проблеми.
но май обикновените климатици замръзвали и неработели при ниски температури, правилно ли съм разбрал?
За твоята стая и обикновен ще ти свърши работа(и инвертор пак ще работи он-оф)може и Нео, Беко -9ка,за квартирка повече не се набутвай ,Мидейките са по-скъпи.
Цитат:
Първоначално публикувано от necata2
За твоята стая и обикновен ще ти свърши работа(и инвертор пак ще работи он-оф)може и Нео, Беко -9ка,за квартирка повече не се набутвай ,Мидейките са по-скъпи.
ами нали Мидеа е нисък клас и тя като марка , защо набутване?...:) по-важния ми въпрос е да не се окаже зимата , че няма да може да ми работи неинверторния климатик? Тук гледам във форума някой споделят , че се изключва и въобще не работи...
Ако мислиш за конвенционал мидея според мен се откажи за конвенционал бих ти предложил този модел имам наблюдение че се справи добре през изминалата зима.
Нипона ги бях забравил,новите може да ги бива по-старите бяха жив-зян.Абе всяка 9-ка ще ти свърши работа за 7 м2.
Да но този модел наистина е различен няма го външния датчик и проблемите около него.