От кой град си ?Цитат:
Първоначално публикувано от strashnikov
Преглед за печат
От кой град си ?Цитат:
Първоначално публикувано от strashnikov
bobovo - ще ни поясниш ли какво става с този Панасоник под - 5° ? Щото ако само си чел каталога му,то да те светна,че на Мидейката в каталога й и дават до + 7° ? Е кай е по-добре тогава?
Колега грешиш.Цитат:
Първоначално публикувано от vanko68
-7 градуса е температурата до която отдавана и консумирана мошност одговарят на обозначената.
До -7° производителя гарантира,че климатика ще работи,не че ще запази мощностите си.Такова чудо в климите няма - да запазиш мощностите,измерени при +7° по стандарт, до -7° .
tanita от двата по-добре си вземи климатика, т.е. панасоника, вярно най-нисък клас е но поне има вид, другото е само имитация при това грозна.
Марката климатик е важно нещо, защото може да говори много неща, но по-важни са техническите характеристики на машината.
В този възможно най-нисък от към цена и качество клас климатици е трудно да се съди за климатика по това каква марка бил.
Вземи си като на блу1 защото той има такава марка.
Да, прав си велев. Която и да е Тошиба е по-добра от мидеиката.
Даааа....... прав си но не забравяй че 40 процента от акцийте на Мидеа са притежание именно на концерна Кериър-Тошиба.
Имената се пишат с главна буква справка Бългаски език за 3ти клас.
Ами да, прав си. Аз така съм и направил, единственото име съм го написал с главна буква.
Става въпрос за неговата фамилия,а не за марките клими.
Много си нагъл или..........Цитат:
Първоначално публикувано от blue1