Re:Какъв модел Midea за стая 9 m2
Има Даикин със компресор Матсушита, но този модел компресор се ползва само за един модел на Даикин. Не се ползва в климатици Панасоник. Явно е произведен специално за Даикин.
Цитат:
Първоначално публикувано от vanko68
И монтаж-1000 лв.,на дабъл от MSGто.Затова се предлагат няколко варианта,ама Вие почнахте да се ...Другото е втората употреба и съм сигурен,че има момчета от форума,които ще му свършат добра работа с една 22ка.Така че да пиши кво е решил,па да го измислим.
Да говоря за истински даикин внос от япония на 100волта. Нищо не е сменяно по него с изключение на гръмнал траф 220Х100волта.
Велев,тука във форума има момчета,които от 10 г се занимават САМО с такива 100 В клими,а не като теб в Плевен ,дет едва ли си сложил повече от 10-20 бр общо.Колко ли са Дайкините между тях....
Та тези въпросните люде НИКОГА не са виждали подобно чудо...Как ще коментираш това с тях,мен ме остави,аз не работя с такива клими изобщо и никога не съм отварял Дайкин за ремонт освен това...
Джони,верно надскачам с некви 200 лв бюджета на човека,ма аре да не сравняваме мъдеята с Дайкин,а...
Е,ама и ти си един щраус :)).Що сравняваш климатик за 1000 и за 500лв.Ако прочетеш предните съм казал на човека,че за спалня Дайкина макар и конвенционален е ОК,но не си мисли,че и Мидеа няма да топли.
Ванко да те светна че аз имах в Плевен първи японски климатик и тези дето се занимават 10 години с японски климатици са видяли такъв доста след моя първи монтаж на такъв. А че дайкин е търговска марка не ви е известно те си поръчват машините в различни заводи.
Велев,кои в Плевен са се занимавали така яко с подобни клими,както в Пловдив примерно ??? И това,че си имал японец, не виждам какъв аргумент е ...То и аз имах първия сателит в Русе,ма нищо не отбирам от това.
А за търговската марка на Дайкин- що не вземеш да се пообразоваш малко,да почетеш някой фирмен оригинален сайт.