Midea MSB-21HR - проблем с паметта
Здравейте на всички. Имам Мидея 21-ца малко старичка но до вчера работеше перфектно. Сега спря и не иска да тръгне. От сервиза ми обясниха, че е паметта, но не могат да я сменят, а трябвало да сменят цялата платка. Ако някой може да помогне .... . Проблема е, че когато дадеш на отопление, светва дефрост индикатора и до там. Нито външното тяло се вклучва - нищо. Така си стои. Дано някой помогне, че не ми се сменя цял климатик само заради тази памет.
Re:Проблем с паметта на 21-ца
Я запиши номера на етикетчето дето е лепнато на епрома една интеграла с 8крачета близо до процесора е. И модела на климатика дай да намерим бин фаил за този климатик. пс.Памета се отпоява и се презаписва. От каде си?
Цитат:
Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Я запиши номера на етикетчето дето е лепнато на епрома една интеграла с 8крачета близо до процесора е. И модела на климатика дай да намерим бин фаил за този климатик. пс.Памета се отпоява и се презаписва. От каде си?
Карнобат
Платката при тебе ли е? И даи инфо за това дето ти написах горе. А и платката не струва колкото нов климатик ако трябва да ти я сменят.
Ами при мене си е на климатика стои. Не е сменена, защото ако е само до тази памет - при всички положения няма да струва колкото цялата платка. Ще го разглобя и ще видя какво точно пише. А според тебе възможно ли е да е друга повредата? Виждам че си доста на "ти" с материята? Модела на климатика е МSB21HR.
Re:Midea MSB-21HR - проблем с паметта
Не мога да ти дам диагноза така без да съм видял какво прави климатика. А на охлаждане работи ли климатика и включва ли външното тяло?
Re:Midea MSB-21HR - проблем с паметта
Цитат:
Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Не мога да ти дам диагноза така без да съм видял какво прави климатика. А на охлаждане работи ли климатика и включва ли външното тяло?
АМи не - духа само вътрешното. Но компресора не включва.