Midea MSR-12HRN1 - мнения
Никъде не намерих мнение или коментар за тоз модел, дали ще се справи добре с 50-60 кубика стая южно изложена. Предлагат ми го за цена 539лв с монтажа..
-------------------------------
Тапаците объркали модела ,модела е MSR5,така че той ме интересува,до тук нищо хубаво не прочетох за него,а някой сблъсквал ли се е с климатици Voltel с компресор на Daikin ?
Re:Midea MSR-12HRN1 - мнения
Само гледайки характеристиките му виждам, че моделът е олекотен и ще има проблеми с отоплението освен, ако не се преоразмери за помещението. Консумираната от модела електроенергия също е по-малко сравнена с други 12-ки на тази марка което означава малко по-слаб компресор.
Heat pump - топлинна помпа (означава, че модела освен да охлажда може и да отоплява).
Да не си го и помисляш даже.Аз имам такъв.Бягай,Бягай,Бягай........
Направо ме отказвате от тия мидеи а май за какъвто и да питам :), въобще има ли климатик до 400-450лв който да си струва ?
По-точният въпрос е има ли 12-ка за 400-450 лева, която да си струва.
За да бъде произведена една стока се правят определени разходи. Колкото и да ни се иска няма как да стане производител да продава на цена по-ниска от тази, за която е произведен уреда. Тази 12-ка струва точно толкова колкото трябва.
Има и други 12-ки както на тази така и на други марки струващи повече в буквален и в преносен смисъл.
Аз пък ще кажа че точно тази MSR-12HRN1 е добър климатик клас А и работи чудесно имам доста монтажи от него.
Re:Midea MSR5-12HRN1 - мнения
Тапаците объркали модела ,модела е MSR5,така че той ме интересува,до тук нищо хубаво не прочетох за него,а някой сблъсквал ли се е с климатици Voltel с компресор на Daikin ?
Re:Midea MSR5-12HRN1 - мнения
Бегай от тоя вол ли тел ли.
Това така наречено объркване от страна на търговците относно правилното изписване на модела не е нещо случайно. Като пусна в интернет търсачката за модела MSR-12HRN1 ми излизат 6 500 резултата на сайтове изписващи модела по този начин.
Тази зима се чуха лоши мнения от ползватели за модела MSR5-12HRN1, че машинката е слабичка на отопление, а и на охлаждане. Тъй като лошите мнения за даден продукт не влияят положително на продажбата му търговците взели, че "объркали" правилното изписване на модела. След тази зима която идва и за така нареченият модел MSR-12HRN1 ще се появят лоши мнения и другата година изписването на модела от търговците отново ще бъде "объркано".
kirilx, Не редактирай първият си пост в тази тема за да може ако има и други объркани да се информират.
Двата модела са коренно различни.