Midea MSR-09HRDN1 - няколко въпроса?
Здрасти колеги :)
от известно време съм собственик на конкретната мащина.за сега работи нормално , но има няколко питънки.
-economic running - това ли е нощнияр тежим.при нощен режим освен вентилатора ,, коригира ли ми работата на компресора? в смисл задава ли му ограничение на максималното натоварване например , или ми намаля само вентилатора?
-по нета пише че има ТУРБО режим но на моето дистанционно няма?как в този случаи да го вкарам в турбо режим???при максимално дигнати градуси мерих тока и не можа да достигне ток , отгоарящ на пълното натоваржане на компресора.(гледам консумация при отоплление и дела на 220.).модела на дистанционното е R11HG/E
http://cgi.ebay.com.au/MD-Air-Condit...QQcmdZViewItem
на втората снимка е отворено
-има ли как да се повиши времето на самият цикъл на размразяване.много е кратък и още е мокър а тръгва да топли.другият ми е с дълъг период на дефрост и си изсъхва питата и тогава тръгва :)
Re:Midea MSR-09HRDN1 - няколко въпроса?
Това вярнолие?EER 3.82/A
COP 4.07/A
за да не отварям нова тема ще питам тук за този модел
имам бутон икономичен. в книжката пише че при някои модели не работи.
да ви кажа честно разлика не намирам при работа в този режим. та някои специалист може ли да ми каже какво точно му е икономичното , работи ли при този модел , и ако взема двуго дистанционно с турбо режим дали ше повлиае на мое климатик.
Турбо и да го има работи само в режим охлаждане. А икономик всъщност е режим сън при охлаждане повишава с градус на час и след 6 часа изкл. В режим отопление пък сваля температурата и пак след 6 часа изкл.