Re:Новите модели на мидея!
Аз имам една бройка монтирана 18ка от този модел в селски магазин в който е върволик заради кафе автомата и постоянно влизат излизат хора. Нямам оплакване и сигурно се справя добре. Хубавото е при този модел е добре направената система за размразяване на тавата и подгряване на компресора. Но според мен има грешка в това че са дали че има вътрешен нагревател защото не видях на дистанционното бутон за изкл. на същия.
защо ти е бутон за изкл. той е на принципа както при колоните когато трябва тогава се вкл.
От близо година монтирам новите MIDEA и нямам никакви оплаквания за голяма моя изненада.Дори сега в големите студове си работеха.Монтирам ги на една фирма, която има договор с два големи държавни обекта.Масово слагат MIDEA.А тази зима имах много проблеми с маркови климатици.Не съм привърженик на MIDEA,но това е факт.Работеха без проблем дори и конвекционалните.Колко харчат е друг въпрос.Но хората са доволни.
Ако конвенционалите са от новите модели никви ги няма на отопление.
Цитат:
Първоначално публикувано от klimatik
Монтирам ги на една фирма, която има договор с два големи държавни обекта.
Там и да не топлят, токът е "държавен", духалката също.
Ако ги монтираше на частни лица, мисля, че нямаше да е същото положението.
от новите конвеционални колоните , каналните и касетите си бачкат без ядове от 30 нагоре всичко бачка.Особено съм очарован от каналните инвертори!
Извинявайте , но дали можете да ми препоръчате 9-ка инверторен на МИДЕА , някой по- нов модел, за който имате впечатления? Да не е с от най-шумните външни тела..