Midea MSF6-12AR-има ли достоен заместник?
Midea MSF6-12AR -имам този климатик от 2008г. и съм очарован от неговата работа.Просто нямам забележки.Това чудо работи при всякакви климатични условия без да се замисля.За съжаление той отдавна не е в продажба.Моля запознатите с климатиците да ми предложат достоен негов аналог за закупуване за другата стая.Благодаря предварително.
Re:Midea MSF6-12AR-има ли достоен заместник?
Хубавото при Мидеа е, че като направят един добър модел го спират и никога вече не го пускат...ако търсиш втора такава Мидеа вероятно няма да намериш..
naydenov69 колегата climamarket ти е отговорил няма вече добри модели особено конвенционални на Midea.
Щом аз дето им продавах толкова много бройки вече не ги предлагам е ясно за какво иде дума.
Няма, няма.Дори и аз като любител мога да кажа подобно нещо.Кътам си на вилата един MSG12HR с решетестия панел, ама ще си го монтирам, като оправя долния етаж. :)
Няма ли подобна машина на друг производител с нагревател на компресора?
Цитат:
Първоначално публикувано от naydenov69
Няма ли подобна машина на друг производител с нагревател на компресора?
Има и обикновен и инверторен модел с нагревател. Но при тия цени на тока не си заслужава да си взима човек Мидея само 100лв по скъп е Хитачи 35FH6 и трябва да си голям фен да вземеш Мидеята.
Марката и модела не ме вълнуват.Важен е крайният резултат-а именно безпроблемна работа при всякакви климатични условия.Като сегашната ми машина.