Мнения за MIDEA MSR-09HRN1 (R17)
Колеги,здравейте.На път съм утре да отида си купя този климатик MIDEA MSR-09HRN1 (R17) http://midea-bg.com/bg/products/klim...09_hrn1_r17_/. Изчетох доста от форума и ми е ясно,че за тези пари не мога да очаквам кой знае какво,но искам да попитам има ли някой преки впечатления от тази серия на Мидея? Ще отоплявам място което е почти 7 квадрата.Едната стена е голям прозорец с врата а всички други стени включително и тавана са от гипсокартон,като между гипсокартона и зад него има разстояние около 10-15 см.Имам предвид ,че се получава като въздушна възглавница и предната зима стоплях доста бързо с духалка на 900 вата.Благодаря предварително и поздрави :)
Re:Мнения за MIDEA MSR-09HRN1 (R17)
В 7 м2 каквото и да сложиш,ще те стопли...
Цитат:
Първоначално публикувано от stelaartoa
В 7 м2 каквото и да сложиш,ще те стопли...
В 7м² каквото и да сложиш, ще усетиш невероятен дискомфорт, щото климатика не е духалка :taz
Сложи инвертор, макар и друга марка, разликата е голяма. За това помещение всичко което сложиш и може да топли при низки температури ще ти свърши добра работа но не е за препоръчване конвенционален. Ако не си усетил, разликата е че единия се включва и изключва за да поддържа температурата а другия ти духа постоянно като променя градусите на струята. Другото предимство е че инвертора при условие че не се изключва има много по малка вероятност да замръзне.
Несе набутваи с това по добре си сложи едно фуджи фуджицу или женерал ROK-9 LKC и си готов .
А защо да не сложи и 7ца в тея "огромни" 7м2? И трите фирми имат 7 като модел...
Защото цената е като на 9ката.
Климатика е вече сложен и за сега се справя повече от добре с охлаждането( за което не съм се съмнявал) На 25 градуса си ми е студеничко честно да си кажа.А относно отоплението зимата не ме притеснява,защото имам една духалка която на 900 вата си ме топлеше перфектно миналата зима.Общо взето климатика си го взех за охлаждане понеже става непоносимо горещо (работно ателие) а топленето...ако топли добре,ако не, духалката ще му върши работата :)))