-   Midea 12 ARDN1  Здравейте имам въпрос за този модел климатик относно хоризонталните перки значи немога да ги накарам да сочат надолу,монтиран е на около 2,20 височина при максимално наведени перки като си вдигна ръката пред него чак тогава усещам струята топъл въздух.С дистанционното ги движа но това е максимума който ви казах,така ли е за този модел незнам или е объркано нещо иначе тези дни ще ги питам от там дето го купих.Забравих да спомена инвертор е. 

-   Re: Midea 12 ARDN1  Ако искаш да ти е топло трябва да затоплиш стаята, за тази цел повиши зададената температура. 

-   Отговор: Midea 12 ARDN1  Питам за положението на перките а не как да си затопля стаята. 

-   Отговор: Midea 12 ARDN1  Явно на тази машина такъв и е ъгъла.Повече няма как. 

-   Отговор: Midea 12 ARDN1  Значи ръчно ги свалих надолу още и така сега е добре но при изключване на климатика не затварят, плътно което ме навежда на мисълта че хода на моторчето е малък.Питах ги в магазина вдигат рамена и незнаят така ли си е или има проблем,казаха че е изпратят техниците да видят когато имали път към нашият район,абе май увъртат засега ама още малко ще ги потърпя и ги почвам аз.
 Мисля си друго имали възможност те нещо да са ограничили хода на жалузите че е малко дълго за обяснение защо мисля така,обръщам се към техниците във форума ако са запознати нека споделят.
 Мерси.

-   Отговор: Midea 12 ARDN1  Изключи от мрежата и го включи отново и клапите ще се отворят и затворят нормално. 

-   Отговор: Midea 12 ARDN1  Колеги нека някой от този форум ако има такъв климатик който съм дал в темата да каже какво е максималното положение на хоризонталните жалузи насочени надолу,преди малко говорих с един от техниците и той малко със недомлъвки ми каза че на този модел били така с дистанционното отваряли наполовина а ако искаш още по надолу да обдухва ги сваляш на ръка което мен ме съмнява да е така,не е удобно така всеки път да ги свалям на ръка. 

-   Отговор: Midea 12 ARDN1  за толкова пари толкова може:RTFM: 

-   Отговор: Midea 12 ARDN1  То само това да е здраве му кажи. Ще се изненадаш от консумацията че с тоя нагревател 850вата без да може да го изключваш си е лапачка. 

-   Отговор: Midea 12 ARDN1  За нагревателя на външното тяло ли говориш,защото досега повече от 110W консумация никога не е показал в изключено положение  кви са тези 850W дето казваш незнам:081: 

-   Отговор: Midea 12 ARDN1  И двата нагревателя са 850вата тоест когато работи се включва и вътрешния а за стендбай 110вата са си като пакман.