Енергиен разход на Midea AG1-12NXD6-I Extreme Save Pro
Привет,попитах в темата “Колко ви харчат климатиците”,но там никой не се включи и затова копирам питането си тук.
Въпросът ми е следният-
Като нов собственик на Midea,в мобилното приложение Smart Home което ползволява дистанционен мониторинг и достъп имам секция Energy Dashboard,която би трябвало да показва изразходваното количество електроенеергия и съответно колко струва това.За да показва обаче тези параметри, се изисква предварителна настройка предполагам - аз влизам уж в настройки но нещо не мога да се оправя къде какво се пише.В предходната тема собственици само на японски климатици споделяха разхода си
Отговор: Енергиен разход на Midea AG1-12NXD6-I Extreme Save Pro
Цитат:
Първоначално публикувано от
stennnly
Привет,попитах в темата “Колко ви харчат климатиците”,но там никой не се включи и затова копирам питането си тук.
Въпросът ми е следният-
Като нов собственик на Midea,в мобилното приложение Smart Home което ползволява дистанционен мониторинг и достъп имам секция Energy Dashboard,която би трябвало да показва изразходваното количество електроенеергия и съответно колко струва това.За да показва обаче тези параметри, се изисква предварителна настройка предполагам - аз влизам уж в настройки но нещо не мога да се оправя къде какво се пише.В предходната тема собственици само на японски климатици споделяха разхода си
Привет!
Някой колега с Мидея (Мейдей, както ги нарича майка ми) ще трябва да ви отговори. Можете да споделите и няколко скрийншота на това, което виждате.
3 Прикачен файл(ове)
Blago94,точно на това се надявам и аз,на други ползватели на тази марка климатици които евентуално да ползват тази функция:)
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=42961&stc=1https://forum.setcombg.com/attachmen...id=42962&stc=1https://forum.setcombg.com/attachmen...id=42963&stc=1
В първата снимка се вижда въпросната опция
На втората вече си влязал във въпросния Energy Dashboard
На третата съм влязал в секция Menage(от снимка 2)за да избера устройство.
Има и настройки за вид валута,цени и др,но ако някой знае с тези прозорци какво се прави,вероятно знае и за тях и затова и не ги качвам,но мога разбира се
Цитат:
Първоначално публикувано от
stennnly
Не познавам марката и модела, но е възможно климатикът да не поддържа такава опция - да показва енергоразхода.
Защо не си вземете един смарт контакт и не го следите през него?
Възможно е да не поддържа,но нали затова питам де - ако има някой който е минал по моя път да сподели.Да купувам смарт контакт, че да гледам колко харчи не ми е необходимо,идеята ми беше АКО опцията е налична в това приложение и само изисква някаква настройка да я ползвам.
Довечера ще изчистя приложението и ще свържа наново климатика към wi-fi -to спрямо книжката,може при свързването нещо да не съм направил както трябва