Отговор: Midea AGN-12N8D1-IH/X2AGN-12N8D6-OH Xtreme Heat Nordic
Или когато се каже за климатик че е тих, почти всеки може да е тих на най ниската степен на вента, а тишината е обратнопропорционална на разхода
Иначе тази Мидея показва учудващо добри резултати на тестовете при -25 градуса, особено пък за тази цена. Чак изглежда подозрително или има някоя екстра при много ниски температури. COP пада само с около 0,2 при една и съща отдавана мощност между -7 и -25 гр.
- - - - - - - - - -
И това с 8,7 кг вътрешно тяло и няма и 30 кг външно пък дори и с два реда, чак отказвам да го повярвам
Xtreme Nordic-ът направи дефрост тази сутрин в 6,18. Температурата навън, според телефона ми е била 3 градуса над нулата. Слижил съм го на 21 градуса топлене, автоматичен вентилатор. Влажността на въздуха в стаята варира 52-60%.
Явно е преценил,че температурите са екстремни
от дефростите има доста какво да се желае при марката ,но лесно се модифицират
Предстоящите седмици,който е от северна България ще си тества в екстремни условия :)
1 Прикачен файл(ове)
Тази сутрин, при -10 градуса- перфектно поведение на машината. Няма дефрости, няма пухтене...сложил съм климатика на 21 градуса. Термометъра на настолния часовник показва 23. Влажност на въздуха- 48%.https://forum.setcombg.com/attachmen...id=43322&stc=1
Той на 21гр по ДУ включвали изобщо? Понеже моите са на 23-24гр нон стоп и ако ги намаля на 21гр цяла вечер няма да се включат.
в какво помещение го сложи ти ?
Цитат:
Първоначално публикувано от
cameraman
Влажността на въздуха вън около въшното тяло колко беше?
В кое населено място е?
17-18 Квадрата с изолации и затворена тераса.
е ти доста си го преоразмерил аз предположих ,като каза че надхвърля заданието с 2 градуса
Цитат:
popovp
Влажността на въздуха вън около въшното тяло колко беше?
В кое населено място е?
не съм мерил влажността вън. Във западните покрайнини на Варна е.
1 Прикачен файл(ове)
Цитат:
Alexi
е ти доста си го преоразмерил аз предположих ,като каза че надхвърля заданието с 2 градуса
Важна е за заскрежаването.
Използвам случая да съобщя, че енергомерчето купих от Steinberger/ Конрад магазина , а Wi-Fi смарт контакта Тапо - от Бриколаж по времето преди 2г когато се "запалих" да меря Греето Теch II. Свързани последователно в контакта:
П.С. Годината да се чете 2026( много стар фотоапарат Кодак).
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=43327&stc=1
Изглежда съм бил късметлия(за разлика от @ Alexi ) - показват ~ еднакво консумацията.
:offtopic:
От петък съм във Варна и ги гледам моите дъртаци МЕ и Фуджи как работят. Не бих казал че е висока влажността във Варна в студа.
Нормално е де, нищо общо с лятото.