Отговор: Климатици Mitsubishi Heavy
Здравейте, на всички !
Ще ви бъда много благодарна ,ако някой може да ме насочи от къде бих могла да си изтегля инструкция за климатик Мitsubichi KRF- 25GW / JNV . Закупихме жилище , в което е монтиран въпросния климатик. Дистанционното е миниатюрно с екранче и под него 4 бутончета без надписи.
Благодаря предварително.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Matilda
Здравейте, на всички !
Ще ви бъда много благодарна ,ако някой може да ме насочи от къде бих могла да си изтегля инструкция за климатик Мitsubichi KRF- 25GW / JNV . Закупихме жилище , в което е монтиран въпросния климатик. Дистанционното е миниатюрно с екранче и под него 4 бутончета без надписи.
Благодаря предварително.
Осаките ги продаваха, попитай в Екоклима. За тях инструкция в Интернет едва ли има.
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Втори вариант е да се закупи универсално дистанционно.
ivan74 , благодаря за информацията .
За тази фирма ли става дума Климатици Osaka във Варна | Климатици ?
- - - - - - - - - -
Rumb@ta , благодаря ти за идеята . Искам да прочета нещо за експлоатацията на въпросния климатик и за това търся ръководство .Ако Еко клима е фирмата, която ги е продавала това може би ще ми реши проблема с ръководството.
Същата фирма!
Здравейте, имам едно питане свързано с компресорите на MHI, гледам сервизните на ZMX-S и ZM-S и ми прави впечатление, че са с еднакъв компресор /18-те са с различен/, а са от различни класове, до тук добре, имаме си хубав компресор, обаче питането ми е свързано с това, как инжинерно се постига с един и същи компресор на 7-ци и 9-ки да е 750Вт, при 12-те 900Вт?
Благодаря.
Софтуер....
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Благодаря за бързия отговор, то като се замисли човек така е, друго не остава. Мислех си, че компресора е с някаква фиксирана мощност /не като на конвенционалките/, а някакъв хардуеърен капацитет, примерно 550Вт 750вт и оттделно с оборотите софтуерно да се изстиска мощността. Защото на тошибите и 18-те са с 750Вт компресор и ги форсират за да достигнат даден капацитет, а тук по някакъв друг начин го постигат, като увеличават мощността на компресора.
Инверторния компресор няма фиксирана мощност, за справка разгледайте 100v клими.
Здравейте, имам един въпрос за MHI zmx серията.
Има ли начин самопочистването лятото да се включва автоматично при изключване на климатика (за да се изсуши вътрешното тяло)? Има бутон за тази функция, но се чудя дали може да става автоматично при всяко изключване?
При мен е автоматично, с едно натискане за off се включва сушенето на топлообменника, с две машината спира без тази процедура. При новите ДУ го смениха с друг бутон.
Някаква идея как да променя настройката, че да стане като при тебе? Четох упътването, но не разбрах как би станало. В момента като изключа изсушаването не започва.
... Активирал ли си режима Clean от ДУ? Дупчица, която се натиска с нещо тънко? Имаш ли икона на диспля едни звездички?
Не не съм. Има друг бутон, който е за ръчно самопочистване. Само него съм ползвал.
1 Прикачен файл(ове)
Виж това трябва да е твоето ДУ. Това е за ZM-S де, но пак такова.
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=20582&stc=1