Mitsubishi Electric vs. Mitsubishi Heavy
Митсубиши електрик срещу Митсубиши хеви индустри
Е....за толкова време не получих компетентно мнение защо еди кой си климатик е по-добър от еди кой си!За мен Електрика е THE BEST.Моля,да ме оборите с факти!Абсолютно непредубедено и с разбиране приемам Вашите съвети и наблюдения!
Статистиката ще се използва за нов информационен сайт!Моля,помагайте!
Re: Mitsubishi Electric vs Mitsubishi Heavi Industru
Хеви е много по-голяма комапния, която съвсем буквално работи с космически технологии, защото тя произвежда оборудването за японската комсическа програма. Хеви прави по-традиционни, в сравнение с илектрик по-малко иноваитвни, но по-отказоустойчиви климатици.
Факта може да бъде потвърден от колеги, които работят във фирми за монтаж.
Въпреки изброеното разликата м/у 2те не драстично голяма.
Ако това може да се приеме за доказателство, виж следния линк http://www.stm-climat.ru/info/conditioners_rate.php.
Както е казал bobo21, разликата не е голяма, но според този сайт Heavy са първи по продажби и втори по надеждност, докато Electric са втори по продажби и трети по надеждност.
Да,супер е сайта!Ако има още инфо-давайте линкове!
Благодаря!
Цитат:
Първоначално публикувано от dindo
Да,супер е сайта!Ако има още инфо-давайте линкове!
Благодаря!
Ето още един линк взет от дуга тема във форума http://www.holodest.ru/popular/.
Слагай Хевито,не се занимавай с другите
И на мен не ми стана ясно каква е разликата, но в крайна сметка заложих на HEAVY-то. Това, което установих е, че са с различен дизайн и х-ките на Electric-a са по-слаби. А и от фирмата ми казаха, че са две конкурентни на пазара фирми.
На руските статистики им вярвам на 100%, братушките са болни на тема сравнения и класиране на всякаква техника