Re:Mitsubishi или Toshiba
Според мен няма какво да се двуумиш ...Тошибата е перфектна и ако някои ти обяснява че е по-шумна от Митцубишито можеш спокойно да му се изсмееш в лицето,защото шумна "японка" не съм виждал докато тракащи Митцубишита (зимно време) колкото искаш.
При сегашнице цени най-изгодно се купува Фуджи(Фуджитсу, Дженарал фуджитсу). От както Осаката почанаха да ги внасят цените непрекъснато падат. Митсубиши и Тошиба са традиционно скъпи в БГ. В този форум ного се толерира Тошиба, но аз не съм превърженик на тази марка като стават въпрос за климатици. Трябва да правиш разлика между Митсубиши електрик и Митсубиши хеви. Това са различни марки и вторият е по-добър.
Цитат:
Първоначално публикувано от Julian
В този форум ного се толерира Тошиба, но аз не съм превърженик на тази марка като стават въпрос за климатици.
Не си привърженик на Тошибата но те уверявам че от тях и Дайкин по-добри климатици НЯМА.Плюс това Тошиба,Тойотоми и отчасти Дайкин са единствените марки в България които имат и ЯПОНСКИ машини,а това е от голамо значение.
Те японските им машини са само за престиж, както се казва - черешката върху тортата в тази криза.
Чве какво им е на европейските сглобки на Дайкин.Заводите са им ултрасъвременни,имат си 100% -ов качествен контрол,японци са инженерите по възловите места,толкова години вече си работят без оплаквания и забележки.Голяма работа,че не е японска сглобка.Роботите са еднакви и на двете места,какво му е различното?Компресорите от Бърно се влагат и в японските им модели,какво по-добро да кажем за качеството от старата Европа?