Избор между Дайкин и Мицубиши
Здравейте! Пише ви един профан относно климатичните инсталации - интересува ме кой от двата климатика Дайкин 35 и Мицубиши 35 са с по-добри параметри, кой от двата се държи по-добре зимата, помещението, което ще отоплявам и охлаждам е около 25 кв.м, с южно изложение, последен етаж, остъклена тераса, изолирани стени и подове.Благодаря Ви предварително на отзовалите се!!!!!
Re:Избор между Дайкин и Мицубиши
те имат по няколко модела 35-ци в различни класове/цени.
някои 35 могат и да стигнат за 25м2, някои няма да могат.
определено мицубиши са с по-добри базови модели GE определено е по-добро добро от "FTX" , дайкин пък имат какво да покажат в по-високия FTXS и подовите им модели, където пък има конкурентни неща на мицубиши...
Забравих да поясня, че ми препоръчаха за Мицубиши MSZ-GE35VA, а за Дайкин FTX35JV. Кой от двата да бъде?????
Определено Мицубиши-то, но с едно на ум зимата.
ами то идеята е за зимата, за лятото казаха, че всички охлаждат....
мицубишито определено.
ще стигне щом си се изолирал и особено ако си по на юг.
Тук няма никакво място за колебание.
И аз бих казал същото...Но бих се замисУиУ за една подова 35ца на Дайчо,ако има възможност за монтаж.
Има доста хора, които разбират тук, но да споделя и аз без да съм специалист! Това което съм прочел, че за отопление е по-добре да се вземе Мицубиши Хеви, а не Елекрик, а за охлаждане Електрика, заради това, че са по-комфортни! Между Дайкин и Мицубиши си мисля, че Мицубишито е по-добре!
Между кой Дайкин и кое Митсубиши?
Нищо по-комфортно няма в Електрика пред Хеви. Понеже имам поглед и над двете марки. За мен Хеви е по-стока от Електрика, но това е лично мнение и не ангажирам никой с него.