Включване на климатик по график
  Имам следния проблем: определени хора при мен гасят климатика винаги когато се доберат до дистанционното и после забравят да го включват. Климатика е Mitsubishi (ако трябва ще видя и точен модел), и използва универсално дистанционно K-1038E.

Питанията ми са следните:
1. Може ли климатика да се включва на всеки кръгъл час или да кажем на всеки един час?
2. Може ли когато се изключи да му се зададе автоматично 10-20-30 мин след като се изключи да се стартира ?

Говорим за автоматизирана работа, а не ръчно някой да го прави с дистанционно по 2те питания.

Благодаря предварително.
     Отговор: Включване на климатик по график
  Този климатик, няма ли настройки за градуси и степен на вентилатора?? Задаваш му настройки, при които да ти е комфортно, останалото е негова задача.
  @user313, от човешкия фактор спасение няма. проблемът ти е нерешим.
  Проблемът е решим, срещу 300 лева ще ти направя каквото си искаш, ако щеш даже да си сменя оборотите на турбината с баса на колоните.
   Цитат:

Първоначално публикувано от 
AC_From_Hell  
 Проблемът е решим, срещу 300 лева ще ти направя каквото си искаш, ако щеш даже да си сменя оборотите на турбината с баса на колоните.

Струва ли си за 300 лева да причиняваш телесни повреди или да си слагаш главата в торбата ;). Човекът, сигурно и дистанционното е крил, но пак не е помогнало!