Какъв wifi адаптер за МЕ FH25VE
Имам 2 такива климатика, като ми предстои да взимам и трети, та много ми се иска да ги оборудвам с wifi адаптери. Гледам оригиналните са по 99 лв. Въпроса ми е, струват ли си парите, или, дали има някакъв заместител тип sonof или подобни, които да са примерно по добри, надежни и т.н.
Отговор: Какъв wifi адаптер за МЕ FH25VE
Взех оригиналния приемник и останах тотално разочарован. Няма по тъпо неко на света.
Какви са ти съображенията колега? Аз също съм пред този избор, какви са минусите на адаптера?
Свързва се абсолютно бавно. Когато зададеш някаква промяна, също много бавно отчита промяната. Липсват функции от нормалното дистанционно. За пример, имам осветление което командвам през телефона и реагира мигновенно.
Може да пробваш с broadlink rm mini 3. Аз съм с Амазон Алекса + broadlink rm mini 3. Може да командваш всичко което е с IR или wifi.
Цитат:
Първоначално публикувано от
yanko78
Не ме устройва, понеже имам 3 климатика иидеята беше с едно приложение да мога да ги командвам.
Между другото, вносителя ми каза, чеимало някаква друга платка, която така и не разбрах точно с какво е по различна, след като започна с цената от 300 кинта.
Какъв би бил проблема и трите да си ги командваш от приложението на Broadlink?
:offtopic:Ба си, до къде я докарахме, човек да го е страх да пие една бутилка вино, после не може си пусна климатика.:lol:
necata2, ей това: Вашите промени ще влязат в сила приблизително ... трябва да го оправят. Случвало ми се е да дава 9-10 минути, докато изпълни командата. В 21-ви век сме.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Mega
necata2, ей това:
Вашите промени ще влязат в сила приблизително ... трябва да го оправят. Случвало ми се е да дава 9-10 минути, докато изпълни командата. В 21-ви век сме.
Спор няма бавно ще е.при Дайкин имаш два варианта ако си у вас и си свързан с твоята мрежа командите се изпълняват веднага.А ако минеш в режим (не съм в къщи-става автоматично)минава около минута за да предаде и изпълни командата.
Да, минута е в рамките на нормалното. Дайкин-ския модул е ок, както и цената му.
Всичко е ок, стига да приема командите по бързо и примерно да издава звук тялото когато приема, както е през нормалното дистанционно. Просто много е лагаво, това ме дразни. Да не говорим, че може би неможе да се сдвои с някой от основните програми за управление на иос хоум кит, на андроид не помня коябеше и т.н.