Re:Осака СН-12-SLE не топли
  А в режим охлаждане как е? Тока на компресора също е важно да се знае.

В режим отопление и вътрешен вентилатор на максимум изключи четирипътника и външният вентилатор от външният клеморед и виж дали загрява външният топлообменник. Или си го пусни на охлаждане, но някой трябва да държи датчикът за стайна температура за да отчита, че е топло.

Пак при отопление и изключен четирипътник затвори малкият кран за да събереш фреона и по звукът на компресора или по манометри виж дали ще може и дали четирипътника няма да издава звуци.
  Допълвам че след като му завия вътрешното тяло с парче плат,вдига налягане до 35 бар.Тогава духа топло но като го отвия-лошо!Все едно няма дебит на фреон!До преди 10 дни е работил супер според клиента!
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1328466456[/time]_________________________________________________

Четирипътника му работи,загрява външното тяло,като го го пусна на байпас вдига налягане супер!
  Остава стандартният проблем при тази марка нагар от прегряване на компресора намаля дебита на капилярките. 

Хубаво е да се сложи филтър дехидратор. Пусни го на охлаждане да поработи така малко, събери му фреона във външното тяло и му сложи двупосочен филтър външно на малката тръба.
  Здравейте, от днес сме със същия модел. 
Само че не е инвертор. Стаята е 18кв. на 2.50 височина. 
Според вас? Ще отоплява ли нормално тази стая.. ? 
И понеже упътването не ми хареса, не ми е ясно бутон с едно борче /HEALTH/ , и бутон с една къщичка /AIR/ за какво служат тези режими. При отопление нужно ли е да ги ползвам ? 
Предложете някакви оптимални настройки за режим на отопление в този кучешки студ :D Ще съм благодарен.
Поздрави!
   Цитат:

Първоначално публикувано от tzlatarov  
 Здравейте, от днес сме със същия модел. 
Само че не е инвертор. Стаята е 18кв. на 2.50 височина. 
Според вас? Ще отоплява ли нормално тази стая.. ? 
И понеже упътването не ми хареса, не ми е ясно бутон с едно борче /HEALTH/ , и бутон с една къщичка /AIR/ за какво служат тези режими. При отопление нужно ли е да ги ползвам ? 
Предложете някакви оптимални настройки за режим на отопление в този кучешки студ :D Ще съм благодарен.
Поздрави!

Смяна на климатика и марката купи си нещо като Фуджицу и ще си гледаш кефа а не да питаш как да се стопля.
  Благодаря , много полезен съвет нямам думи. 
айде със здраве
  И аз нямам думи със какъв акъл си купувате тия пръчки с имена на японски градове.
  Е случват се някой път и такива неща.