Кой модел на Panasonic е по-добър XE12EKE или TE12DKE
Първо искам да се извиня ,че създавам нова тема ,но просто трябва да взема решение до утре а по-този начин повече хора ще я видят и се надявам повече хора да пишат
Колебая се между тези 2 модела...Попринцип бях поръчал TE12DKE ,но когато дойдоха да го монтират донесоха XE12EKE.Утре трябва да им кажа дали да търсят TE12DKE ,защото го нямали на скал вмомента.Та кой от 2-та модела е по-добър.XE12EKE който донесоха е произведен в Малайзия ,а TE12DKE с които е работила до сега фирмата са Японски.Давайте съвети какво да правя
Re: Кой модел на Panasonic е по-добър XE12EKE Vs. TE12DKE
XE12EKE е по-добър от TE12DKE и е най-добрия PANASONIC т.н.FLAGSHIP адмиралски кораб
http://www.panasonic.ru/products/cat...del_id=1773410
За сега от прочетеното във форумите ме притеснява един коментар "Като си търсех и аз климатаици от "Ефендулов" ми казаха за ХЕ12EKE не го слагали и не го препоръчвали защото му се разваляла прахосмукачката ."
От една година имам 2 броя XE9EKE и не са се развалили "прахосмукачките" им :)).Препоръчвам ти XE12EKE.
а между двата модела xe12EKE или xe12DKE.Плюс на дке-то е ,че има генератор на кислород според някои сайтове.На много места срещам различни данни.Примерно за еке в техномаркет пише ,че при отопление харчи 1.22 ,а в един друг сайт пише 1.02.Кое е вярното :)
В техното е вярното 1.22 kw
а кой от 2-та модела е по-добър
И двата са много добри, с пренебрежими разлики.
Аз има ТЕ9ДКЕ. Много съм доволен. Който и да змемеш от двата няма да сбъркаш. Това са супер машини и най-важното е, че са оригинал Японски!!!
Нямало такива вмомента.Само xe имали.Проблем ли е това ,че е в Малайзия
Не е проблем Малайзия. Но все пак потърси от друг доставчик те9дке.