Panasonic CS/CU-_12CKE - има ли смисъл да сменям изгорелият компресор?
Здравейте!
Въпросът е следния:
Имам 12 cke (подарък) с изгорял компресор 2005 модел.
Сега си намерих компресор за 200 лв (нов)-въпроса ми е ще върши ли работа зимата за 16 кв стая северна с изолация и пвц
или да не се занимавам да сменям елитката,която вече 9 години върши работа без нито един проблем?
Аз си мисля,че ще е по-добре,ама...
Re:Panasonic CS/CU-__12CKE - има ли смисъл да сменям изгорелият компресор?
А знае ли се каква е причината да изгори компресора?
Без някакво разумно предположение за причината новият може да повтори съдбата на стария.
Re:Panasonic CS/CU-_12CKE - има ли смисъл да сменям изгорелият компресор?
Цитат:
Първоначално публикувано от vanko68
При условие,че за следващата серия DKE е около 700 лв,тези 200 са си съмнителни.
tonivp - пич,да не са ти пробутали конвенционален компресор,те са точно на тея 200 лв ? CKE е инверторен климатик все пак. Ако компресора е в теб,виж какво пише на табелката и го пусни тук да поумуваме.Или я снимай с висока резолюция.
знам че е инвертор
просто компресора го взимам по втория начин и трябва да дам някой лев на човека
сам реших даса 200лв
Може ли буквичките преди 12CKE? Иначе да, ще е достатъчен, дори голям, ако е с оригиналния компресор.
Мене ако питаш,си остави елитчето да работи,докато се скапе напълно,щом си доволен от него.Панасоника го ремонтирай и му намери място в друга стая или го остави за резерва.Или го продай...
Цитат:
Първоначално публикувано от vanko68
Мене ако питаш,си остави елитчето да работи,докато се скапе напълно,щом си доволен от него.Панасоника го ремонтирай и му намери място в друга стая или го остави за резерва.Или го продай...
в другите стаи имам пак панасоници 3 броя ама малаизийски(май)
майче си прав да остане за резерва че те и другите остаряха и несе знаи кога ще издумка някой
Аз не разбрах компресора купил ли си го или ще го купуваш? Можеш ли да му напишеш модела, за да проверим дали е точният за този климатик. А, да, и точния модел климатик ;)