Panasonic CS/CU-UW12GKE - защо му дават че работи само до -5°С ?
Някой дали знае тази машина, защо и дават, че работи само до -5? Защото не топли при по-ниски температури или защото може да се развали?
Питам защото я имам и за сега грее, при това духа горещ въдух, до сега не се е обледенявала изобщо? В София в момента е -6 за сега няма проблеми? Доста е преоразмерена, работи в офис от 25 квадрата, но от есента до сега не е имала проблеми! Знам, че е боклук, но пък все още работи?
Re:Panasonic CS/CU-UW12GKE -5 градуса
Гарантират и някакви параметри до -5°, после всичко е каквото дойде. Ще работи, но колко ще топли е друг въпрос.
Конвенционална 12-ка в 25 м2? Ниикак не е преоразмерена.
Re:Panasonic CS/CU-UW12GKE -5 градуса
Идеята е, че тука чета, че не грее под -5 и се бях наплашил. Не, че не мога да пусна печките де! Но за сега грее като бесна и не съм видял да обледени питата, следя я често! Разбира се капе вода но видимо лед не е имало никъде! В момента работи на 25 градуса и в офиса е 24,5. Не знам защо казват, че не грее?
p.s. Тези дни беше доста студено, в София стигна до -12 климатика не е спиран, само намалян през нощта до 20 градуса за да не изстива офиса! За сега работи и грее без проблем. Не знам само тези студове дали не скапват компресора? Иначе работи на пушка, даже и аз не вярвам на това ;)