Re:Искане на информация за климатици National CS-G28K
С номинал на отопление 4.2кВт и максимална отоплителна мощ при 2*външна т-ра 4.1кВт този.... по точно тези два климатика няма да имат проблем с отоплението на посочената квадратура. Друг е въпроса, че като модел е от 2000-2001г., и май е с фреон R22.
За два броя се пазари за отстъпка в цената.
Мерси много за информацията. За отоплението така ми казаха и момчетата, които правиха огледа. Само още нещо да попитам, има ли възможност от някъде да си намеря ръководство на потребителя на английски език (или поне превод на дистанционното), че ми съобщиха приятната новина - всичко по климатиците е на японски :(
Опитах се да намеря информация на сайта на National и Panasonic Япония, но явно са прекалено стари и ги нямаше като модели дори и в спряните от поддръжка модели.
Благодаря за линка, но за съжаление той не работи :( аз също бях стигнал до него но като го отворя ми казва че страницата вече не е налична (или поне след като го прекарам през google translate)
Супер, сега и при мен излезна. Благодаря!
TPAKTOPUCTA-За тези пари които си приготвил,за стари машини с коп 3.36,направо си е набутване-търси поне след 2004-5год. производство с по малка консумация на ток и по добра за теб цена. :Drinks: