Национала на майками пиука странно...
на режим топло като намалявам градусите и като стигне 20гр пиука три пъти,така до 16 гр. Като започвам да ги вдигам след 21гр си пиука по един път. Това дали е проблем? Климатика е Национал cs 286 модел2005г.Климатика днес го включвам за първи път от лятото насам.
Re:Национала на майками пиука странно...
Извинявай за спама, но КАКВО е значението дали Национала (т.е. марката на климатика) е на майка ти или на баба ти за същността на проблема?...
А климатика топли ли все пак или само си писука?
Re:Национала на майка ми пиука странно...
топли си...просто вместо един път,както на по-висока зададена температура от 20гр до 16 пиука по-три пъти. Ако имаш идея помогни нищо ,че е на майка ми!
Мисля,че сигнализира,че ''излизаш'' от зоната на комфорт за режим топло,но не съм на 100% сигурен. :)
Па нека си бибка щом топли.
Бе то и при мен едната машина взе да издава едни пиукащи звуци след ОФ от ДУ, като започне самопочистването на филтрите, не знам на какво се дължат :huh:. За втори път го прави, но след пускане си работи нормално :smiley:
При Национала е така в режим отопление от 20 градуса на долу пиука и излиза едно усмихнато лице.В режил охлаждане от 28 градуса нагоре пака излиза усмивката и пиука.Това значи че сте минали в режим икономичен и ще харчи по малко ток климатика :)
Приятно посрещане на новата година с топлещи климатици.
Благодаря на всички за съдействието! Желая ви весело посрещане на новата година!....Климатика струва 820лв-втора ръка от термоклима Варна, че затова се претисних. :) :) :)