Въпрос относно Panasonic CS-XE12EKE
Здравейте имам следния въпрос, почистих филтрите и след известно време забелязах, че таймера мига постоянно. Опитах се да го изключа от дистанционното, но не се получава, изключих климатика и пак мигаше, след което извадих щепсела от контакта и при повторно включване нямаше мигане, но след като се включи прахосмукачката таймера пак започна да мига. Също така като вдигам или намалявам температурата звуковия сигнал не е единичен, а двоен, какво да правя?
Отговор: Въпрос относно Panasonic CS-XE12EKE
Провери филтрите дали са влезнали добре. Защото ако не са става точно това което казваш.
Опитах се да сваля филтрите, но си мисля, че прахосмукачката е заседнала върху единия филтър и не иска да се помести, ръчно мога ли да я преместя ?
прахосмукачката се е повредила ,слабо място на модела
Малко по-подробно може ли? Аз мога ли да го оправя или трябва да викам специалист ?
- - - - - - - - - -
Оправих проблема, побутнах прахосмукачката, след което изключих от контакта климатика, пуснах го и веднага натиснах да прахосмучи. Нямаше проблем и прахосмукачката се прибра на мястото си, отворих да видя филтъра как, е но си беше плътно прилепнал и не съм го пипал. Та не можах да разбера, защо се е получило цялото запецване, дано не се получава пак. Все си мисля, че може да е от натрупан прах.