Проблем с климатик national cs-x 255a духа хладно 30-35 градуса нормално ли е това?
Според манометрите на техника от варна клима налягането беше 22 атмосфери дори и след зареждането с фреон но странното е че самия манометър беше до 30 атмосфери а съм чувал за доста по високи налягания от това или не съм гледал правилният манометър,помагайте с този климатик само изстиваме .
Отговор: Проблем с климатик national cs-x 255a духа хладно 30-35 градуса нормално ли е това?
Тези данни изобщо не са нормални...Този модел е със скрул компресор, най-висок клас на марката. Ако машината е наред, ще работи над 30 Bar
Отговор: Проблем с климатик national cs-x 255a духа хладно 30-35 градуса нормално ли е това?
Ами Сашо защо десния манометър е до 30 атмосфери да неби да съм гледал неправилния манометър .
Ами той беше червен а по сайтовете го дават за високо налягане,значи съм гледал правилния.