Мнение за National CS-G224A
  Здравейте, 

Има ли хора, които ползват въпросния модел и може ли да получа някаква информация за това
как се представя в студените дни?
Ще се използва в спалня югозапад, 12 кв. м. с 5 см изолация и 4 камерна ПВЦ дограма, панел.
Стандартна височина 2.60м.
     Отговор: Мнение за National CS-G224A
  А като тишина какво да очаквам?

Има ли значение с какъв тип компресор е?
  От няколко дни съм с въпросната машина в описаната стая.
 Ще споделя впечатления: страхотно тиха машина (вътрешно и външно тяло),
 Топли добре, въпреки че струята която духа ми се струва хладна (настроен на 20 градуса издухва 37, базата ми за сравнение е LG E12EK, който е доста посредствена машина.)
 а при тези настройки в стаята е 24.

Веднъж го хванах да defrost-ва, операцията свърши бързо (около 10 минути), идеално изчисти питата и започна работа. 
 Единственото което ми направи впечатление е, че в края на операцията от тръбите и предполагам вътрешното тяло се чу шум от кипяща течност, до колкото съм чел, и все още чета предполагам че това може да е шум от фреон?

Иска ми се да направя замервания за консумацията на машината, но ми трябва съвет за избора на уред, и от къде мога да го закупя.

Благодаря.
  добре е 37 не е хладно за вече темперирано помещение няма как да продължи да духа горещо
  Вчера се сдобих с ватметър, и от 18:00 ч. измервам консумацията на машината, 
Сноши до 22:00 ч. падаше до 230в, след което преминава в режим OFF, 
днес, (7c външна температура, 21 в помещението) държи 240-245в, и изключва.
Не разбирам защо не може да падне под 200.

Колкото до тръгването, консумацията се покачва плавно, като забелязах че това става на интервали от по 25в.

По-подробни измервания и изчисления ще предоставя напред във времето за бъдещите заинтересовани от този модел.
  Забелязал съм, че минимума зависи от външната температура. Минимум под 200W моите машини достигат при външна темп. около 10-12гр, а под тази влизат в on-off режим.