Panasonic cs re12jke 1 се шашна
Здравейте.Въпросния климатик е на 3 години.Ползва се основно за охлаждане лятото.
Проблема е следния.Включва се сам и сменя режимите по негово желание.След малко се изключва и всичко се повтаря.
Проверих за грешки с дистанционното ERROR CODE 00.Значи няма грешки.
От дистанционното приема всички команди.За проверка свалих батериите,но не е проблема в него.
Изключих климатика от контакта и след малко го включих на отопление(днес е хладно).Компресора заработи и тъкмо да почне да духа топло се изключва.
Какъв може да е проблема?
:confused:
Отговор: Panasonic cs re12jke 1 се шашна
Пробвайте няколко пъти да смените режимите, включване от дистанционното и изключване, за да инициализира грешката. Ще се случи в цикъл охлаждане.
Пробвах това.Грешката е пак 00.Преди малко го пуснах на отопление и заработи нормално.Духна топъл въздух който стигна до 40 градуса и пак се самоизключи.
Няма да ви даде грешка. Проблема не е такъв.
Пишете от къде сте за да намерите помощ по-лесно. Иначе проблема се поправя лесно.
От Хасково съм.Имам Тв-радио сервиз и ако проблема е платката на външното тяло мога да си помогна сам.
Трябва ми малко насока?Съмнявам се за изсъхнал кондензатор на високото напрежение.
Не е кондензатор,виж си личните щом имаш сервиз.
JKE да не са разработка на НАСА, че такива тайни? Не може ли и не на лични :confused:
1 Прикачен файл(ове)
Ще направя както ми каза Necata2 на лични и ще споделя резултата.
- - - - - - - - - -
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=19434&stc=1
Necata2 се оказа прав.Дефектен бутон на платката на вътрешното тяло.Бутон който никога не е натискан е дал фира.Ремонта с ваша помощ ми струва 5 стотинки и малко труд.
Благодаря!!!