Първоначално публикувано от Rosti_84
Разбира се има и един куп глезотийки, които надали ще ползвам, ама да има, като на пример: Eko Eye функция, да разпознава дали има живи хора в стаята и да пренасочва въздушния поток в противоположна посока, плазма филтър да трепе микробите, некви филтри одобрени от британската асоциация по алергология, функция "Естествен вятър" (да ти подухва все едно си се опънал на плажа), функция за сън - да не те стряска и да повишава с по 1 градус на 30 мин. да не се препотиш случайно и т.н За всеки случай (не знам дали не съм се прецакал ама за по-сигурно уж), към 3-те години гаранция си платих и 5 години застраховка за покриване на инциденти (пожари, мълнии, извънземни, кражби от братята циган :) паднали самолети върху къщата (съвсем сериозно) и др.). От днес гледам цената му е 1499 без монтажа, така че за сега съм на далавера, щото хванах последния ден от примоцията, за 1299 с монтажа. Освен ако не се окаже де, че след "безплатната услуга" ще трябва да се бръкна с още 200 лева да си докарам друга фирма да донагласят нещата :)