Какво може да ми кажете за Samsung AQV-12ASA
Здравейте искам да попитам за SAMSUNG AQV-12ABA , казеат че марката Самсунг не е за предпочитане но честно казано този ми хареса като характеристика и дизайн.
Искам да знам справят ли се зимата със заполянето или не и какви други минуси и плюсове имат.
Не разбирам кой знае колко от климатици така че може да предложите някой друг модел или марка , стаята ми е около 20 кв но е панел със севрно и западно илзожение и се затопля трудо затова ми трябва читав климатик.
Благодаря предварително :)
Re:Какво може да ми кажете за SAMSUNG AQV-12ASA
По преки наблюдения от фирми монтиращи към Техномаркет този модел има характерните за марката проблеми с електрониката.
Климатик до колко лева?
Цитат:
Първоначално публикувано от Deusbg
Здравейте искам да попитам за SAMSUNG AQV-12ABA , казеат че марката Самсунг не е за предпочитане но честно казано този ми хареса като характеристика и дизайн.
Искам да знам справят ли се зимата със заполянето или не и какви други минуси и плюсове имат.
Не разбирам кой знае колко от климатици така че може да предложите някой друг модел или марка , стаята ми е около 20 кв но е панел със севрно и западно илзожение и се затопля трудо затова ми трябва читав климатик.
Благодаря предварително :)
Забрави за самсунг и хаер ако искаш читав климатик . По-добър варянт за същите пари е мидея вече ако имаш повече мъни може да минеш към фуджи електрик.
Еми за пари към 1000 - 1300 , четох из форума за един модел на мидеа който го хвалят доста но цената ми се струва малко нереална за инвентор 12ка .. MIDEA MSG-12HRI за цена от 799 лв. ???
http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09015674
Слагай Fujitsu ASYA12LGC - малко под 1300 лв без монтажа е в момента.