SAMSUNG AQV-09ASA - отзиви
Здравейте. Родителите ми решиха да купят климатик и ми казаха да разгледам по интернет какви има. Предполагам, че за повече от 1000лб няма да се навият а на мен на-много ми хареса SAMSUNG AQV-09ASA - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09035663. Има ли някой отзиви от този климатик да каже добър ли е и т.н. Аз най-вече го избрах заради външния му вид и според мен е и икономичен.
Re:Отзиви от SAMSUNG AQV-09ASA
Цитат:
Първоначално публикувано от twinkleshock
Аз най-вече го избрах заради външния му вид и според мен е и икономичен.
Ми да си го гледат със здраве! За климатизация не го препоръчвам.
twinkleshock, климатизатор не се избира по външен вид...бягай надалеч от тази марка, особено свързана с таква техника...
twinkleshock, приятел ако споделиш повече информация за помещението, което ще се отоплява/охлажда (кв.м/куб.м., изолация, прозорци-ПВЦ или дървени, изложение, външни стени и др.) ще получиш много по-добри предложения от това, което ти си харесал.
ПС: Мисля че този раздел е неподходящ за темата :RTFM: но като новобранец може да ти се прости :)
Re:SAMSUNG AQV-09ASA - отзиви
Извинявам се за грешката. Помещението е може би 30 кв/м или най-много 35, дървена дограма, стените са тухлени къщата е измазана изложението е изток. Няма да го ползваме за основно отопление защото в стаята има акомулираща печка. Климатика най-вече ще се използва по-това време на годината само за температури над 30 градуса предполага, че родителите ми са зимурничави...
ПП: Може да е и малко по-восока цена :)
Здравейте, много нов съм в това отношение. Интересува ме защо казвате да се пазим от марката samsung като климатици. Аз също гледах този климатик и мисля, че за параметрите са му достатъчни да ми върши работа. Проблеми ли има самата марка или какво, ще се радвам да ми разясните малко..
Благодаря предварително
Самия производител не прави свестни машини, във форума има много отзиви на патили съфорумци.