Отговор: SAMSUNG AR-12HSFN
Ами има тука един търговец/дистрибутор който ги продава и "не му излизат от устата" - все му е пълна с тях, казва че са много хубави.
Донякъде му вярвам.За тази цена самсунга за около 5 зими си е "избил цената", а пък гаранцията на компресора мисля му беше 5 години(с леко доплащане може би след втората година).
Ако имаха желание да се понапънат -един мицубиши хеви щеше да е добре.За този бюджет да купуват, пък след това ще дават отзиви "как е" положението.
Синоптиците казват, че тази зима щяла да е "мека" ...
Цитат:
Първоначално публикувано от
justify
Ами има тука един търговец/дистрибутор който ги продава и "не му излизат от устата" - все му е пълна с тях, казва че са много хубави.
Донякъде му вярвам.За тази цена самсунга за около 5 зими си е "избил цената", а пък гаранцията на компресора мисля му беше 5 години(с леко доплащане може би след втората година).
Ако имаха желание да се понапънат -един мицубиши хеви щеше да е добре.За този бюджет да купуват, пък след това ще дават отзиви "как е" положението.
Синоптиците казват, че тази зима щяла да е "мека" ...
Хората са си прави да не искат да набутват много пари, защото до 2-3 години минават на ТЕЦ. Обясних им, че в най-големите студове може да трябва да му помагат, защото тая 12-ка идва малко на горна граница за помещението им. Просто исках да знам, да не е модел от който трябва да се "бяга на далеч". Ако все пак някой има някакви данни от сервизното може да сподели.
Цитат:
MisterT
Хората са си прави да не искат да набутват много пари, защото до 2-3 години минават на ТЕЦ. Обясних им, че в най-големите студове може да трябва да му помагат, защото тая 12-ка идва малко на горна граница за помещението им. Просто исках да знам, да не е модел от който трябва да се "бяга на далеч". Ако все пак някой има някакви данни от сервизното може да сподели.
Като е за временно ползване - могат да вземат хубава машина К2У. Ма може да им хареса и после да не искат ТЕЦ.
Някак си не виждам смисъл да вземаш евтина/нисък клас/ машина, отгоре на всичко и на ръба. Това си е гаранция за проблеми с отоплението. Те така тръгват после приказките, как климатиците не ставали за отопление.
1.минаваш на ТЕЦ 2.газ-ЙОКМУ,парно също 3.псуваш ТЕЦ-а,ма плащаш сградна инсталация 4.купуваш климатик-МИРЯСВАШ
Моите препоръки бяха други, но нито една от машините които предложих не им влезе в бюджета. Хората осъзнават риска, но са склонни да го поемат. Единствено ме интересуваха малко повече отзиви за тоя Самсунг, но явно няма ориентирани за моделите.
Няма проблеми и оплаквания към модела до момента. Аз съм сложил няколко.
продай им мицубишито си тъкмо ще се отървеш :)
Цитат:
AC_From_Hell
Няма проблеми и оплаквания към модела до момента. Аз съм сложил няколко.
Нямаш ли малко данни каква мощност запазва при ниски темеператури?
- - - - - - - - - -
Цитат:
Alexi
продай им мицубишито си тъкмо ще се отървеш :)
Твърде съм доволен от него за да им го продам. Вярно е, че съм си фен на Тошиба, но това Митсубиши в спалнята си върши работат перфектно!