Отговор: AQV09PMEN/AQV09PMEX
Тихичък е, стандартен топлообменник, няма софтуерни проблеми.
За каква стая го гласиш.Подобен е на черния ми,на 1 ва степен е доволно тих а на тих режим на 1 м. от него почити не се чува.Моя е с 3,5 кв.максимум на охлаждане и лятото в 26 кв,стая с много прозорци и яко греене,като се съберем вътре 6-7 човека и трябва да работи на макс. вентилатор иначене смогва да охлади.Що не се огледаш за 9 ката на триъгълния в емага,като падне на промоция,ако ще вземаш Samsung.
- - - - - - - - - -
Цитат:
Първоначално публикувано от
^Rokera^
За каква стая го гласиш.Подобен е на черния ми,на 1 ва степен е доволно тих а на тих режим на 1 м. от него почити не се чува.Моя е с 3,5 кв.максимум на охлаждане и лятото в 26 кв,стая с много прозорци и яко греене,като се съберем вътре 6-7 човека и трябва да работи на макс. вентилатор иначене смогва да охлади.Що не се огледаш за 9 ката на триъгълния в емага,като падне на промоция,ако ще вземаш Samsung.
.Или огледай този : http://www.climamarket.bg/klimatik-samsung-ar09hssdawkneu.html,последна брока е и сигурно ще договориш и безплатен монтаж.
Малко е стайчето (30-тина кубика), не се интересувам от безплатен монтаж. Дълга гаранция ми трябва и да не създава проблеми, ако външното тяло е монтирано на южна стена и е силно напечено. Иначе, като вариянт остава десятката на Avant (Тошиба), но го дават по-слабичък.
10-ката на Avant я забрави, много слаба машина е. За лятото само става.
Цитат:
dodo_pv
Малко е стайчето (30-тина кубика), не се интересувам от безплатен монтаж. Дълга гаранция ми трябва и да не създава проблеми, ако външното тяло е монтирано на южна стена и е силно напечено. Иначе, като вариянт остава десятката на Avant (Тошиба), но го дават по-слабичък.
AQV09PMEN/AQV09PMEX с колко години гаранция е ,че така си го загледал?
2 пълна и 5 на компресора
Цитат:
dodo_pv
Възможно ли е да се закупи с удължена гаранция и има ли проблеми със софтуера?
И да има... ще му го пренапишеш. Сефте индианци в храстите...
Цитат:
emil vasilev
AQV09PMEN/AQV09PMEX с колко години гаранция е ,че така си го загледал?
Мога да опитам да го прекарам през Юника и да му взема още 3 години пълна гаранция (застраховка), да станат общо пет, защото е Самсунг. Но не е сигурно.
Цитат:
Kasap
Междудругото с този модел не е трудно, ако имаш идея какво правиш и как да го направиш :)
Цитат:
Kasap
Индийци, Касапе, индийци! :wink: Те ги пишат. Другите преписват от тях и ни забавляват по форумите :Drinks:
@dodo_pv: Остава да преместиш и външния датчик и климатикът става Топ модел :)
Топ модел става, като преместиш външния датчик, заедно с цялата машина някъде другаде и на нейно място сложиш правилната, от правилния клас. Но това е друга тема и не ме интересува. :lol: Ти пиши, ако знаеш, дали охлажда в жегите, като се напече едно хубаво отвън :confused:
Цитат:
dwrbudr
@dodo_pv: Остава да преместиш и външния датчик и климатикът става Топ модел :)
Ако не се успива :)
А за отопление на 30 куб. стая дали е подходяща тази машина?