Отговор: Samsung 360 Cassette
Ех, никой не се нае дори да предположи как става номера!
http://www.climamarket.bg/wp-content...tte_Square.jpg
Да бяхте му направили една свястна презентация и в БГ, да го видим на какво прилича. :)
Имаше презентация, но само за дилъри на 10.02. Скоро ще има още и ще е за всички :)
Тези касети са за офиси и магазини нали?
Имам предчувствието, че ще е същата работа като на другите касети(бута топлото от тавана до пода), ама с нов дизайн. Завира ти чайника, а на краката хладно... Това в който и магазин или заведение да вляза, съм го забелязал. Те и затова хората от рекламата в първия пост пишат "перфектно, равномерно охлаждане", а за топленето нищо не се споменава...
Според мен цялята средна част на тялото се движи нагоре,надолу със цел да насочва струята.
Цитат:
Първоначално публикувано от
kokovox
Тези касети са за офиси и магазини нали?
Принципно да, но се е случвало и в разни огромни холове да монтираме.
- - - - - - - - - -
Цитат:
kalcheff1
Имам предчувствието, че ще е същата работа като на другите касети(бута топлото от тавана до пода), ама с нов дизайн. Завира ти чайника, а на краката хладно... Това в който и магазин или заведение да вляза, съм го забелязал. Те и затова хората от рекламата в първия пост пишат "перфектно, равномерно охлаждане", а за топленето нищо не се споменава...
В рекламата го пишат това, защото 95% от пазарът на климатици в световен мащаб е за охлаждане, а не за отопление. Иначе тази касета е малко по-добра в отоплението от конвенционалните, защото наистина може да насочи струята право надолу.
- - - - - - - - - -
Цитат:
charliii
Според мен цялята средна част на тялото се движи нагоре,надолу със цел да насочва струята.
Не, тялото няма никакви движещи се части, освен 4 вентилатора. Давай втори опит :)
С вентилатори чиято цел е да изтласкват въздуха, който пък преминава през някакви клапи за допълнителна настройка на посоката.
Адски а нещо за сплит системите има ли ?
Цитат:
KI_YOOU
С вентилатори чиято цел е да изтласкват въздуха, който пък преминава през някакви клапи за допълнителна настройка на посоката.
Клапи няма :) допълнителните вентилатори иначе са ключа към загадката.